ya ALLAH jika dia adalah tercipta untuk ku, maka kau kekalKAN lah hubungn kami. jika bukan dia tercipta untuk ku, maka kau beri lah apa yang terbaik untuk hidupKU.

Monday, 24 October 2011

ingin ku ktaKAN

HeLo!! how are you ? FINE? gOOd. hihi. cik ieyla kita nk cita sal pa la pula kali ni. ha, npe la cik ieyla kita wat entry kali ni 'ingin ku kataKAN' la pula?
masti da yg trtnya2 dh an. hihi. sbaq sat ye. nti cik ielya kita ni akn bgtau juga. HA, da yg xmau thu! xmau thu pn xpa. leh jer clik trus pngkh tu. sngKAN ;D
ok spe yg nk thu, jum trusKAN bca d bwah ni ok. ieyla mmg nk sgt cita kt korg smua. bub ieyla xthu nk gtau spe lg. so dkt sni je ieyla luahKAN je la. HIHI. tp ieyla malu la pula. aceh cik ieyla kita ni over la pula. malu2! belah la ya. HUHU.
ok2. jum kita kmbali ke entry kita hari ni. HIHI. ieyla wat entry tu bub ingin ieyla ktaKAN, smemangNYA ieyla ni syg die sgt2 n slalu merindui diriNYA. xprnh ieyla prcya sesorg tu slma ni. tah la cinta yg ieyla ni betul2 atau hnya la smntra. tp ieyla hrap die btul2. bukn smntra sblum2 ni. ieyla smmgNYA prnh mgku dkt die yg ieyla btul2 dh fobia dlm cinta. tp ieyla xdpt nk tolak n lari dlm smua keadaan ni. ieyla cuba juga hdpi wlaupn ieyla ni dh hmpir sparuh mati. ;)
syukur ALHAMDULILAH smuaNYA telah d aturKAN olehNYA. die memberi sesorg lgi yg malah lebih jauh brbeza sblum ni. seriusly ieyla kta mmg sgt2 brbeza ok. die slalu mglah dgn ieyla. die trima je pa yg ieyla kta at die. lastly ieyla yg rsa serba slah dgn die. MAAF awak, saye xsngka awk sngp trima smua ni. walaupn mcm2 saye bt dkt awk. ;'( sbnarNYA sya tkut sgt2. 
"tkut trima awk, bila sye dh trima awk. 
sya juga tkut nk knal awk, bila sye dh knal awk. 
sya pula tkut nk syg awk, bila sye dh syg awk. 
sya tkut nk kehilgan awk."
hope awk pham keadaan sye. dpt mnerima kekurgan sye and menerima sye seadaNYA. sye hrap plihan sye ni bukn plihan yg slah. seadaNYA ieyla ni mampu bt sglaNYA akn ieyla btKAN. tp ieyla hnya prlu brdoa. dan bt yg trbaik ja tuk hbungn kmi ni brkekalan. yg slebihan trpulng dkt die. sma ada nk mjgaNYA atau sblikNYA. ieyla dh cuba bt yg trbaik dlm hidup die. so 'awak tlg jgn kecewaKAN sye ok'. ingin sye ktaKAN sye tramat sygKAN awk!! syg sgt2. tah mcm na ieyla nk kta syg ieyla ni dkt die.
ha dkt sni je la cita iela dlu ya. ieyla da keja perlu selesaiKAN. kita smbung cita ni kmudian je la. HIHI. ha, trgntung je. ok harap maafKAN ieyla. ieyla dh blur, kalut n bt itu and ini la. so agk trgntung la. hrap korg maafKAN. kita smbung dkt nanti ok.
ok smmgNYA ieyla nk cita pjg sgt2 kt korg ni. tp nk wat mcm na KAN. ok lah. bye. enjoy ur self. n sihat2 slalu ok. smuaNYA brmula dri anda smua ok. hope korg mulaKAN smuanya dari awal ok. jgn myesal kmudian sudh la ok ;))




korang dah baca? jangan lupa KOMEN pula ya. ;)

No comments:

Copyright@SegalaNYA Diatas Hak Milik Ieyla Biela